Maduixes amb escuma de iogurt i pols de galeta

Maduixes amb escuma de iogurt i pols de galeta

Ingredients:
 
500 g maduixes
400 ml nata
350 g iogurt
60 g sucre
80 g mantega a daus ben freda
80 g sucre moreno
80 g pols ametlla
80 g farina
8g sal
 
Preparació:
Netegeu i talleu les maduixes a trossets. Reserveu.
Barregeu en un bol el iogurt amb el sucre i la nata. Passeu el turmix i ompliu un sifon d’escumes  amb una càrrega de gas N2O. Reserveu en nevera.
Per al pols de galeta, barregeu el sucre la farina i la pols d’ametlla i aneu incorporant la mantega ben freda a daus petits. Us ha de quedar una massa granulada i amb textura de pols. Cal coure sobre paper sulfuritzat a 160 graus uns 10 minuts.
 
Muntatge dels postres:
Disposeu en un got una capa de maduixes, a sobre una mica de galeta en pols i a sobre la escuma de iogurt. Decoreu amb una mica més de pols de galeta.
 
Restaurant Doscuiners, Mataró
 
 

0
Comparteix