Maduixes amb anxoves i alvocat

Maduixes amb anxoves i alvocat

 

Ingredients per a 4 persones:
350 g maduixa
2 alvocats
8 filets d’anxova nets

 
Per al marinat de l'alvocat:
1 cullerada de suc de llimona
10 g de gingebre passat pel morter
4 fulles de menta fresca picada
4 fulles d’alfàbrega fresca picada
1 cullerada de mel
1 cullerada de mostassa de Dijon
1 polsim de sal i pebre negre
1 cullerada d’oli d’oliva

 
Preparació:
Comenceu preparant el marinat de l'alvocat en un bol, barrejant tots els ingredients citats anteriorment.
Peleu els alvocats, talleu-los en dauets no gaire petits perquè no perdin textura i introduïu-los dins el bol amb el marinat.
Seguidament netegeu les maduixes i talleu-les a quarts.
Munteu el plat amb la base d’alvocat marinat, les maduixes, dos filets d’anxoves sencers a sobre i unes gotes d’oli d’oliva.
És important no menjar els ingredients per separat, sinó de combinar els tres productes a la vegada en boca per tal de trobar l’equilibri del contrast de sabors.
 
Restaurant Botavara, Vilassar de Mar
 

0
Comparteix