Isclenc (tartaleta de formatge amb maduixes)

Isclenc (tartaleta de formatge amb maduixes)

Sant Iscle de Vallalta

Ingredients per 10 tartaletes individuals:

Per a la pasta brisa:
120 g de mantega
90 g sucre llustre
1 ou
200 g farina
16 g farina blat de moro
sal
 
Preparació:
Barregem la mantega pomada amb el sucre llustre i un xic de sal i afegim l’ou i les farines prèviament tamisades.
Deixem reposar la pasta 2 hores al frigorífic.
Estirem la massa fins a uns 2mm i encamisem un motlle individual de tartaleta.
Fem una precocció de la massa de 15 min a 180ºC
 
Ingredients per a la crema de formatge:
4 ous
40 g de farina de blat de moro
70 g sucre
200 g mascarpone
320  g formatge d untar tipus Filadelfia
 
Preparació:
Barregem tots els ingredients  amb unes varilles
Farcim les tartaletes amb la crema
Les posem al forn a 180ºC durant 25 minuts
Un cop fredes tallem unes maduixes a làmines i les pintem amb gelatina pastissera
 
Juanitas, Taller dolç i salat, Sant Iscle de Vallalta
 

0
Comparteix