Coca especial per la diada amb maduixes selectes, formatge de cabra, mel de romaní i ceba caramel•litzada

Coca especial per la diada amb maduixes selectes, formatge de cabra, mel de romaní i ceba caramel•litzada

Ingredients:
1 coca o una llesca de pa 
10 maduixots del Maresme
1 tomàquet madur, per sucar (la cirerola és la millor)
2 talls de formatge de cabra (1 cm d'alçada)
1 ceba (per fer la ceba confitada)
sal (pols de sal)
oli (un raig)
mel de romaní (en raig)
orenga (pols) 

 
Preparació: 
Poseu al foc una paella amb oli. Una vegada l'oli estigui calent, afegiu-hi la ceba tallada a trossos petits. Deixeu-ho coure durant 20 minuts.
Torreu la coca o bé la llesca de pa. Un cop torrades, suqueu-hi el tomàquet i un polsim de sal. Poseu-hi la ceba confitada, per sobre de la ceba els maduixots tallats a rotllanes un raig de mel, formatge de cabra i cobriu tota la coca amb formatge mozzarella. Tireu un pols d'orenga, i finalment gratineu-lo. 

Restaurant llesqueria Pim Pam Pum, Sant Cebrià de Vallalta
 

0
Comparteix