Carpaccio de pop, maduixots del maresme i morcilla d’arrós.

Carpaccio de pop, maduixots del maresme i morcilla d’arrós.

Ingredients del carpaccio per 4 persones:
- 400 gr. de pop
- 400 gr. d’oli de girasol
- 200 gr. de morcilla d’arrós
- 100 gr. de maduixots
- 80 gr. tirabeques
- Oli
- Sal i pebre

Ingredients de l’oli de maduixes:
- 100 gr. maduixots
- 25 gr. sucre
- 60 gr. olid’oliva

Preparació:
El primer pasés agafar el pop i separar-li les vuit potes, individualment. Un copfetaixò, tindremelstrossos del pop que haurem de cobriramboli de girasol i tapar ambpaper de plata, coure-ho al forn a 150ºCentre dues i tres hores i mitja, depenent de la mida del pop. Un copcuit el pop, el treiem de l’oli i el reservem.

Per preparar la vinagreta fem un coulisamb el sucre i elsmaduixots, és a dir, posar-hototjunt al banymariamitja hora. Seguidamenthotrituremtot i es barrejaambl’olid’oliva, la sal i el pebre.

La presentació del platés fa de la següent manera, es talla la “morcilla” a làminesd’undit de gruix, marcada a la planxa i reservada en calent. Elsmaduixots es tallen en troçosmitjans. Fetaixò, agafem el pop i cobrim la base del platambllesquestalladesmolt fines. Al mig del platfem un bouquetamb la morcilla i elstrossos de maduixot, les tirabeques a sobre del bouquet, saltejadesprèviament. I per acabar, amanimtotambl’oli de maduixots.

Restaurant L’Orquestra, Argentona

0
Comparteix