Amanida de mongeta Kènia i maduixots del Maresme amb tataki de tonyina

Amanida de mongeta Kènia i maduixots del Maresme amb tataki de tonyina

Ingredients per a 4 persones:
 
-          Per fer  el Tataki:
§  500 g  tonyina sashimi
§  250 g salsa de soja
§  25 ml vinagre d’arròs
§  ratlladura de gingebre fresc
§  1 cullereta de sèsam
§  1 cullereta de sucre
-          Per fer el coulis de maduixes:
§  60 g maduixes
§  15 g sucre
-          Resta d’ingredients:
§  400 g mongeta Kènia
§  10 g vinagre de Mòdena
§  100 g oli d’oliva verge
§  200 g maduixots
§  4 tomàquet cherry
 
Preparació:
Ajunteu la soja, el vinagre d’arròs, la ratlladura de gingebre, el sèsam i el sucre en un bol i poseu-hi el llom de tonyina. Deixeu-la marinar a la nevera durant dues hores, cal girar-la passats 60 minuts.
Un cop marinat, arrebosseu la tonyina amb sèsam i marqueu-la a la planxa, deixant el centre cru, reservem. Bulliu la mongeta al dente i deixeu refredar.
Per  fer la salsa, desfeu al foc el sucre i les maduixes i barregeu amb l’oli i el vinagre de Mòdena fora del foc.
Per emplatar;  feu una base de mongeta, maduixes, tomàquet cherry i afegiu el tataki filetejat. Per acabar, hi afegiu la salseta.
 
Restaurant L’Orquestra, Argentona
 

0
Comparteix