Amanida de maduixes amb vinagreta de mel de la Mari

Amanida de maduixes amb vinagreta de mel de la Mari

Ingredients per a 4 persones:
un enciam
150 g de maduixes
100 g de formatge brie
50 g de xampinyons frescos
50 g de brots de soja
 
vinagreta de mel de la Mari:
50 cl d’oli d’oliva de les Garrigues
25 cl de vinagre de Mòdena
25 g de mel de romaní
pebre
sal
 
Preparació:
Començarem preparant la vinagreta en el got de la batedora aconseguint que quedi tot ben lligat.
Renteu les maduixes i talleu-les a làmines fines
Talleu el formatge, ben fred de la nevera, en forma de bastonets
Talleu la part terrosa del peu dels xampinyons, renteu-los i talleu-los en làmines fines
Munteu els plats col·locant l’enciam, net i tallat, al centre del plat fent una muntanyeta
Disposeu-hi al damunt les maduixes, els xampinyons i el formatge, fent-ho amb gust per tal que tots els ingredients destaquin i donin color a l’amanida
Al damunt de tot hi posarem un grapadet de brots de soja
En el moment de servir-la la regarem amb la vinagreta.
Que vagi de gust!
 
La Fonda del Casal, Argentona

0
Comparteix