Amanida de foie a la planxa, maduixots al xeres, favetes i ruca

Amanida de foie a la planxa, maduixots al xeres, favetes i ruca

Ingredients per a 4 persones:
200 g de favetes
300 g de fetge d'ànec
100 g de maduixots del Maresme
50 g de ruca
20 g de móres
avellanes
nous
sucre
oli
vinagre xerès
sal i pebre
 
Preparació:
Primerament posarem a masserar els maduixots tallats a quarts i les móres amb un raig de vinagre i sucre. Al cap de dues hores ja ho podem triturar i aconseguirem una confitura agredolça molt adient per a un plat amb foie.
Llavors tallarem el fetge d'ànec en quatre llesques, les salpebrarem i les posarem en una paella antiadherent a foc fort. Quant agafi color hi donarem la volta i ho posarem 5 minuts al forn a uns 180 graus.
Ara ja només ens queda muntar el plat fent un buquet amb la ruca i els fruits secs, a sota posarem la confitura, llavors les favetes i el damunt el fetge d'ànec que tenim al forn. 
Bon profit!

6Q Restaurant, Canet de Mar

0
Comparteix