Calamar farcit de polenta amb pesto vermell

Calamar farcit de polenta amb pesto vermell

Ingredients:
 
Calamars
Alfàbrega
Pinyons
Formatge parmesà
Tomàquets deshidratats
Pinyons
Polenta
Oli d’oliva extra verge

Elaboració:

Netejar bé els calamars separant els tentacles per al farciment, reservem i hidratarem la polenta.
 
Alhora agafarem un grapat d'alfàbrega fresca, pinyons, parmesà i tomàquets deshidratats els quals haurem deixat la nit anterior macerant en oli d'oliva verge extra, procedim a triturar-ho tot.
Barregem la polenta amb 3/4 parts del pesto reservant una mica per al final del plat, omplim amb la barreja els calamars i passem per la paella amb una mica d'oli d'oliva fins que quedin opacs.
 
Servim els calamars pintant el plat amb el pesto sobrant i unes amanides variades.
 
Recepta cedida pel Restaurant La Toscana d'Arenys de Mar, i inclosa al llibret de les Jornades gastronòmiques del Calamarenys 2013
 

0
Comparteix