Filet de porc farcit de bolets amb salsa Catalana i patata trencada

Filet de porc farcit de bolets amb salsa Catalana i patata trencada

Argentona

Ingredients:
2 filets de porc d'uns 400 g cadascú

Per al farcit:
1 ceba/2 all/1 branca de romaní/300g de bolets de temporada/ 3 fulles de julivert/ 100g de foie/50g de pa ratllat

Per la salsa:
4 ossos de vedella variats/Bressa de verdures ( 1 api, 2 pastanaga, 1 ceba i 1 porro sofregit)/ 1 got de vi negre/ 50g panses/ 50 g prunes

Preparació:

Preparem una farça amb ceba, all, romaní i bolets de temporada, julivert, una mica de foie i pa ratllat.
Obrim el filet de porc, el farcim amb la farça, el lliguem i cuinem 30min al forn a una temperatura de 160º.
Un cop fred el tallem i reservem.
Preparació de la salsa:
Torrem ossos al forn i preparem una bresa de verdures. Reduïm el vi negre i afegim els ossos .
Un cop colada i reduïda afegim panses

Restaurant Can Baladia, Argentona

0
Comparteix