Filet de cabirol al vi negre d’Alella i rossinyols

Filet de cabirol al vi negre d’Alella i rossinyols

Ingredients per a 4 persones:                                                                           
4 filets de cabirol (caça major)o bou
450 g de rossinyols
pebre,sal,sucre,xocolata i canyella
250 cl. d’oli d’oliva verge
1 ceba de qualitat
1 ampolla de vi negre al gust
1 pebrot vermell
1 pastanaga
1 porro
       

Elaboració:

Primer farem la salsa amb la ceba,pastanaga,porro,pebrot vermell,agafarem també de 6 a 8 rossinyols i el vi negre corresponent,ho amanirem amb sal,pebre,sucre i un pols de canyella.
Quan estigui al nostre gust ho passarem pel colador xinès ben trinxat hi ho separarem.
Agafarem una paella i posarem l’oli just per fer lleugerament els filets i els flamejarem amb el vi necessari, i tot seguit també els separarem per poder fregir-hi els rossinyols restants que teníem prèviament amb aigua i així una vegada fregits agafarem una cassola on hi ajuntarem plegat la salsa,els filets de cabirol i els rossinyols.
Ho deixarem que faci 4 o 5 minuts de “xup-xup”mirarem si falta sal,pebre o sucre al nostre gust,i llest!
Emplatarem el filet de cabirol amb els rossinyols amb un tany de romaní o de farigola i uns trossets de canyella de branca….i benvinguda la tardor gastronòmica! 

Restaurant Can Formiga, Pineda de Mar

0
Comparteix