Bolets amb botifarra esparracada

Bolets amb botifarra esparracada

Vilassar de Dalt

Tel. 93 753 98 00
www.vilassar.cat            

Ingredients per a 6 persones
 
2kg de bolets variats
3 botifarrers crues
1 ceba
½ Kg de tomàquets
50 grams d’ametlles
3 grams d’all
Julivert
Oli
Sal I pebre
½ litre de brou
 
Preparació:
En una cassola fonda hi sofregirem la ceba amb l’oli d’oliva. Quan la ceba comenci a quedar rossa hi afegirem la botifarra, sense budell, perquè s’esmicoli.
Un cop la botifarra sigui cuita hi posarem el tomàquet ratllat i el deixarem coure a poc a poc uns 15 minuts. Després hi afegirem els bolets prèviament saltejats, una mica de brou, i ho deixarem coure tot junt durant mitja hora.
Farem una picada amb els alls i les ametlles, la afegirem a la cassola i ho deixarem coure poc a poc mitja hora més. Poc abans d’acabar hi donarem el punt de sal i pebre (és preferible que quedi una mica picant).
Si no tenim brou podem posar-hi un os de pernil des del començament i afegir-hi aigua cada vegada que convingui.
 

Recepta de Josep Guàrdia i Joan Mestres – Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt
 
 

0
Comparteix