Bolets

Bolets

0
Argentona

Ingredients:
2 filets de porc d'uns 400 g cadascú

Per al farcit:
1 ceba/2 all/1 branca de romaní/300g de bolets de temporada/ 3 fulles de julivert/ 100g de foie/50g de pa...

Vilassar de Dalt

Ingredients per a 6 persones
 
2kg de bolets variats
3 botifarrers crues
1 ceba
½ Kg de tomàquets
50 grams d’ametlles
3 grams d’all
Julivert
...

Argentona

 
RESTAURANT EL CELLER D´ARGENTONA
CARRER BERNAT DE RIUDEMEIA, 6
TEL. 93 797 02 69
FAX. 93 756 15 05
E-MAIL info@cellerargentona.com
WEB www.cellerargentona.com...

Montgat

Ingredients:
1L de fons fosc de vedella
1L de fons fosc de de marisc
ceba/tomàquet/vi ranci
200g trompetes de la mort /12 talls de rap
picada  tradicional (avellana,...

Preparació:
Sofregim l’escalunya, un cop cuita hi afegim les trompetes. Quan s’hagi evaporat el líquid dels bolets, hi afegim l’arròs i deixem un parell de minuts a foc baix i remenem....

Elaboració:

Primer farem la salsa amb la ceba,pastanaga,porro,pebrot vermell,agafarem també de 6 a 8 rossinyols i el vi negre corresponent,ho amanirem amb sal,pebre,sucre i un pols de...

Argentona

Preparació:
Fregim els alls tallats a làmines i els bitxos, i reservem. Amb aquest mateix oli, a foc molt lent, confitarem el bacallà. També reservem.
Quan l’oli s’hagi refredat una...

Comparteix