‘Sueña como Luther King. Habla como Obama. Manda sin mandar y sé tu mismo’, de Luis Bassat

‘Sueña como Luther King. Habla como Obama. Manda sin mandar y sé tu mismo’, de Luis Bassat

‘Sueña como Luther King. Habla como Obama. Manda sin mandar y sé tu mismo’, de Luis Bassat, publicat per Plataforma Editorial, mostra tota la saviesa del conegut publicista maresmenc. Lluís Bassat ha estat fundador i president del grup de publicitat i comunicació Bassat Ogilvy d’España, en el marc d’una trajectòria que l’ha convertit en tot un referent en el seu camp: la publicitat i la comunicació; a més de ser impulsor, també, de la Col·lecció d’art contemporani de la Nau Gaudí, de Mataró.

En aquest nou llibre elabora una caixa d’eines d’objectius personals i professionals: els valors, la construcció de la personalitat, els mecanismes de la comunicació en temps actuals i la seva evolució des del passat segle XX.

En el llibre, els lectors hi trobaran assenyats  consells i la recepta personal de l’autor per “manar sense manar”, en un context professional i per assolir objectius, però que pot projectar-se a d’altres àrees de la vida. Bassat escriu en clau amena i didàctica, entrellaçant experiències i donant claus per aplicar-se a un mateix.

D’altres aspectes com comunicar-se amb els altres, pautes pels més petits o les opinions de persones que han col·laborat professionalment amb l’autor, acaben de donar  forma al llibre, entre crònica i assaig, amb una bona dosi de memòries i utilitat per a la nostra vida diària.

L’epíleg del treball és del conegut periodista i escriptor Vicenç Villatoro: “El discurso político, el arte de ser creído”, una sòlida reflexió per entendre les claus per comunicar-se millor, a partir de la política, en aquest cas, i les estratègies comunicatives que aquesta comporta.    

Més informació: https://www.www.plataformaeditorial.com

0
Comparteix