Fer turisme virtual des de les biblioteques

Fer turisme virtual des de les biblioteques

El confinament no ens deixa sortir, però si que ho permeten les eines digitals que tenim al nostre abast. La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona activa, a través d’eBiblio, diverses propostes per accedir al seu catàleg on-line, sota el títol ‘Fer turisme des de casa’.

Les Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, conscients que es viuen uns dies de confinament i moltes persones troben a faltar poder sortir al carrer tranquil·lament a passejar i gaudir de l’entorn, ens proposen des del ‘Prestatge Virtual de Turisme’ sortir a voltar a través d’una pantalla, ja sigui sortint a l’exterior o bé aprofitant l’oferta museística que tenim al nostre abast i adquirir nous coneixements.

A través de la secció ‘Sortim al carrer’ ens mostren algunes propostes que els han semblat interessants de visitar aquests dies per diferents motius, ja siguin històrics, culturals o simplement turístics; per veure com són algun d’aquells llocs dels quals sempre hem sentit a parlar i que encara no ens hem decidit a visitar. Són propostes vinculades amb llibres, blogs i tours virtuals, des de Catalunya fins arreu del món.

I una segona selecció, ‘Anem de museus’, vincula llibres i visites virtuals i ens proposa accedir a grans centres de cultura, a partir d’itineraris per algunes de les col·leccions més impressionants del món que ens permeten conèixer la història i el patrimoni. També des de Catalunya fins moltes altres destinacions internacionals. 

Accedeix al catàleg online:
 

0
Comparteix