La cuina del Maresme

La cuina del Maresme

I si aquests dies que no podem sortir de casa, aprofitem per conèixer una mica més sobre els productes alimentaris locals, ens animem a preparar receptes proposades per cuineres i cuiners de la nostra comarca? De ben segur passarem una estona distreta i el nostre estòmac ho agrairà. T'apuntes a cuinar amb nosaltres?

#elmaresmedesdecasa
#quedatacasa

0

La popular cuinera mataronina Remei Ribas, l’Avia Remei, és una ambaixadora de la cuina catalana tradicional i una divulgadora que ha dut a  través dels seus llibres la divulgació de la cuina a...

Vilassar de Mar

Els torrons de Vilassar o torronada, de Vilassar de Mar, és un plat típic d'aquest municipi, ben fàcil de fer des de casa aquests dies de confinament i amb ingredients molt senzills. Tot un...

Mataró

Llamineria ibèrica amb crema de pèsols i chutney de piña al romaní. Del restaurant Garlic de Mataró.

Arenys de Mar

Pèsols amb calamar. Del restaurant Nou de Nou d'Arenys de Mar. 

Argentona

Per fer des de casa, us proposem els ‘Pèsols estofats amb cansalada i botifarra negra’, amb una recepta del restaurant El Celler d’Argentona.

Recepta cedida pel Restaurant El Celler d'Argentona

Sant Vicenç de Montalt

De tomàquets n’hi ha de moltes classes, és una hortalissa que ofereix un molt ampli catàleg de possibilitats culinàries. Els tomàquets de Montserrat, per exemple, són adequats pels plats freds,...

Comparteix