El Masnou

Segueix la festa major al canal youtube de l'ajuntament!

de 12 a 14.30h a la pl. d’Ocata.

 

Tastet

Us convidem a degustar productes elaborats al Masnou, maridats amb vi de la DO Alella. Un sommelier expert conduirà l’activitat perquè pugueu gaudir d'aquesta experiència. Preu: 7 €.

Reserves: plataforma Queda’t
https://www.quedat.cat/Ofertes/Detalls/26807/museu-nautica-masnou

http://www.elmasnou.cat/formularis/inscripcio-activitats-el-masnou-terra...

A les 18 h.

Durant els seus quaranta anys d’història, l’Ashland University Jazz Orchestra ha gaudit treballant amb destacades figures internacionals del jazz. Aquesta orquestra interpreta habitualment temes de la tradició musical de les big bands. La formació acostuma a fer gires per Europa, per la qual cosa el Masnou podrà gaudir de les seves interpretacions. Als Estats Units, ha intervingut amb èxits en cites com l’East Coast Jazz Festival, el Williamstown Jazz Festival o l’Elmhurst College Jazz Festival. Scott Garlock, amb una llarga trajectòria com a intèrpret, director i docent, és el líder de l’orquestra.

 

11 a 18 h

Els comerços treuen les rebaixes i gangues al carrer. Enguany aprofiten que coincideix amb el Dia de la Dona Treballadora i organitzen diverses activitats perquè gaudiu del dia. També hi haurà paradetes amb menjar. Hi seran fins a les 18 h.

 

Mina d'Aigua del Masnou, foto cedida per l'ajuntament

Cada quart diumenge de mes.

Viu una aventura sota terra amb la proposta d'Escape Room a la mina d'aigua del Masnou, "El misteri de les mines d'aigua", el quart diumenge de cada més a les 11. Cal inscripció prèvia a l'oficina de Turisme.

Activitats pedagògiques per a les escoles i instituts! Parcs, visites als museus, excursions, escoles de natura, activitats lúdiques, etc!

Itinerari El Masnou

A les 11h.

Lloc de trobada:  Plaça de l’Església, s/n.

Us convidem a una emocionant i enriquidora passejada pels carrers, edificis i racons més sorprenents de la vila del Masnou. El recorregut comença a la plaça de l'Església i finalitza a Cal Ros de les Cabres.

http://www.elmasnou.cat/formularis/inscripcio-activitats-el-masnou-terra...

Gimcana

11h.

En aquesta cursa per equips els participants heu de superar una sèrie de proves relacionades amb el patrimoni. Les pistes les trobareu escampades per tota la població i necessitareu un telèfon mòbil i un compte d’Instagram per reflectir la vostra creativitat. Tindreu 60 minuts per descobrir on heu d'anar, fer la missió que se us proposa i immortalitzar-la amb una fotografia. La velocitat i la quantitat d'amics que us cliquin a “m'agrada” seran clau per obtenir la victòria. Esteu preparats per al repte?

Els menors d'edat han d'anar acompanyats d'un adult.

http://www.elmasnou.cat/formularis/inscripcio-activitats-el-masnou-terra...

Recorregut pel Masnou

11 h

Ruta literària pels indrets del Masnou que han esdevingut una referència geogràfica i espacial clau en l’obra narrativa i la poesia de Juan Antonio Masoliver Ródenas.

http://www.elmasnou.cat/actualitat/agenda/recorregut-literari-masoliver/

Pàgines

Comparteix
Subscribe to El Masnou