Dosrius

8 del vespre, concentració a la plaça de la República del seguici mortuori. 
Acompanyament del fèretre i crema del rei carnestoltes. 
A continuació Sardinada popular al poliesportiu municipal. 

12h del migdia, a la plaça del Comú Ball de gitanes 
5 de la tarda a la plaça de l'Ajuntament: Carnaval, arribada del rei Crispell XXI i de la reina Agatha i del Prat. 
Rua de Carnaval fins al poliesportiu, actuació de Diversions, concurs de disfresses. Xocolatada per tothom. 

Les vint-i-vuit passejades que s’han programat pel 2019 al Parc del Montnegre i el Corredor tenen per objecte ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural del parc i gaudir del seu entorn. Aquest cicle de sortides es duu a terme, bàsicament en cap de setmana (dissabtes o diumenges), als municipis de l’àmbit del parc: Arenys de Munt, Dosrius, Fogars de la Selva, Llinars del Vallès, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Celoni, Sant Iscle de Vallalta, Tordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra. 

 

L’Ajuntament de Dosrius ha convocat les II Jornades d’Estudis Locals Duos Rios, amb l’objectiu de fomentar la recerca i el coneixement dels diferents aspectes històrics, artístics, patrimonials, paisatgístics, socials i culturals del municipi. En aquesta jornada es presentaran resums d’articles a càrrec d’especialistes i d’investigadors que, posteriorment, seran inclosos a la revista Duos Rios, núm. 4, que veurà la llum pública per Sant Jordi de 2019.

La Flama Canyamars està situada al municipi de Dosrius (Maresme), en ple Parc del Montnegre i el Corredor, envoltada d'una gran diversitat de naturalesa i tranquil•litat. Estem a 44 Km de Barcelona i 1 Km del nucli urbà més pròxim .
 
Oferim 12 parcel·les individuals de 100m2 amb barbacoa, taules, bancs, cafetera... per a tot el dia. Inclòs en el preu tindràs llenya, pastilla ecològica per encendre, graella i pica amb aigua corrent, a més de l'opció de comprar carbó (3.5€). Un indret on gaudiràs passant el dia enmig del bosc en contacte amb la natura i l'aire lliure.  
 
La Flama Canyamars està oberta a tots els públics disposats a passar un dia enmig de la naturalesa. Pots realitzar la teva festa d'aniversari, dinars d'empresa, menjars familiars, comiats de solter/a, etc. Sempre amb reserva prèvia.  

És un espai únic enmig de la naturalesa d'uns 20.000 m2 d’extensió. Hi podràs trobar el teu propi espai individual per passar-hi tot el dia. També disposem d'un gran parc infantil i un camp de futbol per als més petits. 
 

 
 
Preus:
Preu mínim per espai 36€ (6 persones)
  • Adult major de 12 anys: 6€
  • Nen fins a 11 anys: 4€
  • Menors de 3 anys: gratuït

 

  • Horari:  (dissabtes, diumenges i festius) 
  • Octubre-Març → 10:00h-18:00H 
    Abril-Setembre → 10:00h-19:00H   
Per reservar trucar el telf. 615113105

www.laflamacanyamars.com

Can Sarrà, 7 - 08318 Canyamars 

Reserves entre setmana a consultar.  

Quan s'acosta el Nadal, els tions baixen de les muntanyes per a passar les festes a les cases dels nens. Molts d'ells s'aturen primer al bosc del Rukimon per a xerrar una mica abans de marxar als pobles i ciutats. Alguns esperen les famílies que els venen a recollir. Potser EL TEU TIÓ T'ESPERA...

DUES OPCIONS:
1- Feu reserva si voleu trobar el vostre nou tió dins el bosc màgic (inclou el tió i la col·locació en el recorregut del bosc amb el nom de nen).
Preu: de 18€ (llargada 30/35cm- diàmetre 9/10cm), 25€ ( llargada 35/40 - diàmetre 12/13cm)o 35€ (llargada 45cm - diàmetre 15/18cm) segons mida. (Els nostres tions porten etiqueta indicant el tipus de fusta de la que són fets).
2- Aviseu-nos si voleu que col·loquem el vostre tió de sempre al llarg del recorregut.
(inclou la col·locació del vostre tió,que portareu d'amagat, per a trobar-lo en el recorregut del bosc amb el nom del nen) preu: 5€
No inclou el preu d'entrada al recinte per als adults (3€/adult)

 

Horari: de 10 a 14h de la tarda
Lloc: Plaça de la República

Hora: 10h
Lloc: Plaça de l’ajuntament

Lloc: plaça del Comú
Hora: A partir de les 19 h.
Conjunt de músics locals que volen ensenyar el seu treball.

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Dosrius