Dosrius

Detall del programa

De 10.30 a 14 h

Lloc: Santuari del Corredor

Tallers i activitats relacionades amb la reutilització i el reciclatge, jocs per a tota la família i l’espectacle de cloenda a càrrec de Fefe i Cía.

 

Del 4 al 14 de juliol, Festival d’estiu del Maresme.
Caldes d’Estrac, Mataró, Dosrius, Canet de Mar, Arenys de Mar, Alella i Sant Andreu de Llavaneres.
Lloc i adreça: Espais únics i singulars escollits per gaudir de la poesia, la música i el paisatge mediterrani
Tipus de música: Entorn la poesia i multidisciplinar

A partir de les 6 de la tarda  a la plaça de l’Ajuntament de Dosrius.
Posteriorment es repartirà la Flama per Canyamars i Can Massuet El Far.
Dosrius

Consulteu els prop de 60 musicals Festivals del Maresme 2019 en aquesta guia. Hi ha propostes per a tots els gustos!

Temps: 3 h 24 min
Distància: 11,71 km
Dificultat: Baixa
Activitat: Senderisme​

Tranquil·la i plàcida excursió per un dels indrets més assequibles i, alhora, més harmoniosament conservats del Parc del Montnegre i el Corredor, on l'exuberància de la vegetació mediterrània troba l'ocasió de manifestar-se sense impediments.
Ruta senyalitzada.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.wikiloc.com

 

Temps: 2 h 15 min
Distància: 17,42 km
Dificultat: Alta
Activitat: BTT​

Recorregut en bicicleta tot terreny per la vall de Canyamars i el massís del Corredor, integrat al Parc del Montnegre i el Corredor, en què es pot admirar la rica vegetació típicament mediterrània formada per frondosos boscos de ribera, al fons de la vall, i de pins, alzinars i roures al vessant muntanyós. Se surt de la frondositat de la ribera a Canyamars i es puja a la carena, des d'on es pot gaudir d'una panoràmica que engloba des del litoral mediterrani fins a la plana vallesana amb Montserrat i Sant Llorenç del Munt com a teló de fons.
Ruta senyalitzada parcialment.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.wikiloc.com

 

Temps: 1 h 35 min
Distància: 4,74 km
Dificultat: Baixa
Activitat: Senderisme​ i BTT

LA RIERA DE CANYAMARS I LA SERRA DE VALLALTA

Aquesta ruta ens porta a recórrer la riera de Canyamars per visitar una de les icones arquitectòniques del passat recent de Dosrius, el pou de Glaç de Canyamars. Caminarem entre platanedes i alzinars en una de les zones més ombrívoles  i humides  del Maresme, a on aprofitarem per conèixer detalls de la seva fauna i flora.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.naturalocal.net

 

Temps: 3 h 51 min
Distància: 10 km
Dificultat: Mitjana
Activitat: Senderisme​

MEGALITISME I NATURA AL CORREDOR

Potser una de les rutes més variades i completes que es poden fer en aquesta vessant del Parc Natural del Montnegre-Corredor. Veurem fonts, coneixerem el pou de glaç de Can Bosc, visitarem l’espectacular dolmen de Ca l’Arenes, veurem formacions rocoses, antigues pedreres de granit, l’impressionant Santuari del Corredor, un espectacular mirador, i tot això acompanyat per una vegetació rica i variada.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.naturalocal.net

 

Temps: 14 h 32 min
Distància: 43,1 km
Dificultat: Mitjana
Activitat: Senderisme​

Descripció: El sender s'inicia a Portbou (Alt Empordà) i ressegueix la costa catalana fins arribar a Ulldecona (Montsià), després de 579,740 km. Al llarg del seu recorregut, travessa el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral, el Parc de la Serralada de Marina, el Parc Natural de la Serra de Collserola, el Parc del Garraf, el Parc d'Olèrdola, el Parc del Foix i el Parc Natural del Delta de l'Ebre. 

Recorregut dins del parc: s'endinsa al parc per Can Burgada (Tordera) i en surt pel coll de Can Bordoi (Llinars del Vallès).

Punts d'interès: Església de Vallmanya (Tordera), Ermita de l'Erola (Tordera), Hortsavinyà (Tordera), Roure i Ermita de Santa Maria de Montnegre (Sant Celoni), Església i paratge de Sant Martí del Montnegre (Sant Celoni), Vallgorguina, Can Pradell de la Serra (Vallgorguina), Santuari del Corredor (Dosrius), Can Bosc (Dosrius), Església de Sant Andreu del Far (Dosrius), restes arqueològiques de Castell Vell (Llinars del Vallès).

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.parcs.diba.cat

 

Temps: 11 h 52 min
Distància: 38,2 km
Dificultat: Mitjana
Activitat: Senderisme​

El sender neix a Mataró (Maresme) i es dirigeix direcció al Nord fins arribar al cim del Canigó i finalment a Prada de Conflent (el Conflent), després de 212,6 km. Durant el recorregut el sender travessa diferents espais protegits com el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc Natural del Montseny, l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, l'Espai d'Interès Natural de l'Alta Garrotxa i finalment el massís del Canigó.

Recorregut dins del parc: s'endinsa al parc per Can Pineda (Mataró) i en surt per Ca l'Oller de Fuirosos (Sant Celoni).

Punts d'interès: Ermita de Sant Miquel de Mata (Mataró), Ermita de Sant Martí de Mata (Mataró), Ermita de Iorita (Llavaneres), Creu de Rupit (Dosrius), Collsacreu (Arenys de Munt), Veinat de Cal Peraire (Sant Celoni), Església i paratge de Sant Martí del Montnegre (Sant Celoni), Ermita de Sant Roc (Sant Celoni).

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.parcs.diba.cat

 

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Dosrius