Visita + taller: Enfanga't al torn i visita guiada - Museu del Càntir

Visita + taller: Enfanga't al torn i visita guiada - Museu del Càntir

Argentona

El Museu del Càntir d’Argentona conserva i difon una important col·lecció de més de 4.000 atuells per a l’aigua, la gran majoria càntirs de terrissa tradicional, que mostren un recorregut de quasi tres mil anys de creació de la humanitat, des de l’edat del bronze fins a l’art contemporani, amb diversos exemplars de Pablo Picasso.

Plaça de l’Església, 9
Argentona
Tel. 93 797 21 52
fina@museucantir.org
www.museucantir.org

Horari: De dimarts a divendres de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h Dissabtes de 11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h Diumenges i festius de 11.00 a 14.00 h El Museu del Càntir d’Argentona conserva i difon una important col·lecció de més de 4.000 atuells per a l’aigua, la gran majoria càntirs de terrissa tradicional, que mostren un recorregut de quasi tres mil anys de creació de la humanitat, des de l’edat del bronze fins a l’art contemporani, amb diversos exemplars de Pablo Picasso. A més de la col·lecció permanent, el museu dedica una planta a exposicions temàtiques sobre el món del càntir i una sala a exposicions temporals d’artistes actuals. Es realitzen visites guiades a la col·lecció permanent i tallers i cursos infantils de manualitats al museu. 

Taller de fang on es realitza un gerro de ceràmica al torn i una visita guiada a la col·lecció permanent del Museu del Càntir adaptada a cada nivell d’edat.

Nivell: Educació Infantil (P3, P4, P5), Educació Primària (cicle inicial, mitjà i superior), ESO i Batxillerat
Durada: 3 hores aproximadament
Nombre d’alumnes per sessió: 55 alumnes (dividits en dos grups: mentre un grup fa el taller de torn l’altre fa la visita al museu)
Preu: 7 € per alumne (taller de torn) + 40 € per grup (visita museu)

0
Comparteix