Canet de Mar

A les 11.30 h
Lloc: Plaça 11 de Setembre
Activitat gratuïta

A les 11:00h

Visita guiada pel modernisme de Canet de Mar i Casa Museu. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a l'oficina de turisme.

Del 25 al 27 d’octubre
A diversos espais
Tipus música: Clàssica

Sessió adreçada preferentment a perfils de dones emprenedores, Pimes, freelance, emprenedores, autònomes.
Pot fer-se tant transversal, és a dir, persones de diferents sectors com vertical, persones de sectors en comú. Les activitats són vàlides per qualsevol professional que necessita incrementar la seva xarxa de contactes d'una manera eficaç, dinàmica, divertida i que funcioni. L'exercici és vàlid per tothom que tingui interès a potenciar les competències anomenades 'softskills' per comunicar la seva idea, projecte o negoci, i trobar des de clients a proveïdors fins noves idees.

Lloc: Escola de Teixits CRTTT, Plaça Universitat

Mercat d'intercanvi de Canet de Mar

De 10.00 a 14.00 h
Lloc: Plaça Universitat
Canet de Mar

De 9.00 h a 14.00 h

Lloc: Plaça Universitat / Riera Gavarra

Diverses vegades a l´any, el diumenge durant tot el matí, es celebra la Trobada d´intercanvi de plaques de cava i de taps de corona, on els interessats en aquest tipus de col·lecció poden trobar noves temàtiques, bescanviar antigues i repetides, i així anar ampliant la col·lecció. És un espai per reunir-se associacions i particulars aficionats al col·leccionisme.
 

Cada segon dissabte de mes
Hora: d’11:00 a 13:30 h a Casa Museu Lluís Domènech i Montaner (xamfrà rieres Gavarra i Buscarons)
Sense reserva prèvia.
La ruta s’inicia al centre històric, puja fins al cementiri i finalitza a Vil·la Flora.
Canet de Mar

13, 14 i 15 de setembre al centre històric de Canet de Mar
Com cada any el centre històric s’impregnarà d'elements, d’ambient, de figuració i de recreació del segle passat i durant tot un cap de setmana podreu gaudir d’actuacions, d’activitats culturals, artístiques, lúdiques, infantils i gastronòmiques, d’espectacles, rutes, exposicions, conferències... i noves propostes que contribueixin a reforçar la singularitat d'aquest esdeveniment.
Aquesta és la 12a edició de la Fira Mercat Modernista i el voltant de la temàtica central de la Fira d’enguany és el “El cinema i el modernisme”.
Canet de Mar

II CONCURS DE CARTELLS DE LA FIRA MODERNISTA
 
Amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana i la creació artística en un esdeveniment tan destacat com és la Fira Mercat Modernista del nostre municipi, aquest any volem donar continuïtat al Concurs de Cartells que vàrem posar en marxa durant l’11a edició de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar. Aquest any se seleccionarà el cartell que anunciarà la 13a edició, la de l’any 2020. La participació és oberta a totes les persones que vulguin presentar les seves obres a partir dels 16 anys. Consulta les bases adjuntes en aquesta pàgina.
 

Cada primer dissabte de mes, a les 11 h sense reserva prèvia
Durada aproximada 2 hores. Distància total 500 m.
Passejada pel centre històric modernista de la vila. Es comenten les façanes de diverses cases modernistes com ara l’Ateneu Canetenc, les cases Roura i serra Pujades, l’edifici de l’Ajuntament, la casa Joaquim Floris, Can Puxan, les cases Carbonell i d’altres. Finalitza fent una visita a la Casa Museu Domènech i Montaner, on es realitza una visita a la masia Rocosa, del segle XVII, que fou el taller de l’arquitecte. Dins d’aquesta ruta és opcional una visita al taller de vitrallers.
Canet de mar

De 9.00 a 14.00 h
Lloc: Riera Gavarra, davant la parada de bus Comediants
Venda de productes de pagesia i de proximitat, del pagès al consumidor, sense intermediaris, producte ecològic, de la terra, Km 0.
Canet de Mar
Tel. 93 795 46 25

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Canet de Mar