Arenys de Munt

Detall del programa

A les 08.00 h

Punt de trobada: plaça de l’església, Arenys de Munt

Els dies 2, 3, 9 i 10 d'agost es celebraran les actuacions les actuacions en el marc incomparable del Castell Jalpí acompanyades d'una gastronomia de primer nivell.
 

Fira de la cirera d'en Roca

Lloc: Riera i plaça de l'Església

31 de maig; 8 i 15 de juny
 
Tipus música: Diversa: rock, pop, folk
 
Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar, Sant Pol de Mar

8 i 15 de juny
 
Tipus música: Diversa: rock, pop, folk
 
Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar, Sant Pol de Mar

Fira de l’Artesania al Parc de Can Jalpí, Arenys de Munt
Horari: de 10h a 19h, a partir de les 19h per acabar la jornada participen el duet de música a la carta “mil hombres” fins les 20h.

Consulteu els prop de 60 musicals Festivals del Maresme 2019 en aquesta guia. Hi ha propostes per a tots els gustos!

Temps: 2 h 50 min
Distància: 6,40 km
Dificultat: Mitjana
Activitat: Senderisme​ i BTT

TEMPS PASSATS A SOBIRANS

L'itinerari envolta la conca de la riera de Sobirans per la seva capçalera, tot recorrent fonts, masies i un espai forestal de gran riquesa ecològica i paisatgística, on podem trobar una gran diversitat d'hàbitats.

La conca de la riera de Sobirans, que tantes alegries i penes ha portat als seus habitants, ens mostra aquí el bressol del seu naixement i la història que els seus boscos amaguen. A més, llegint els punts d'interès que recull aquesta ruta, coneixereu mots endèmics dels habitants d'Arenys i també del Maresme.

L'itinerari transcorre per una zona amb poca cobertura de GPS, motiu pel qual us recomenem que descarregueu la ruta off-line des de casa per anar amb més tranquil·litat. 

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.naturalocal.net

 

Temps: 2 h
Distància: 6 km
Dificultat: Baixa
Activitat: Senderisme​ i BTT

DEFENSANT LA CASA I EL CAMP

Les masies han tingut un paper d’importància cabdal en les diferents etapes del poblament d’Arenys de Munt. En aquest sentit van ajudar a sustentar el creixement demogràfic i la cohesió territorial. A més, la diversitat de conreus i recursos dels quals disposaven les masies va permetre als seus amos obtenir una posició hegemònica dins la societat rural.

Es tracta d’una ruta circular que ens permetrà descobrir cinc masies d’un gran interès històric, arquitectònic i cultural. A més, divisarem varietat de paisatges i conreus, entre els quals destaquen els cirerers d’en Roca. I, per si encara en voleu més, aprendrem també el significat d’alguns mots de la gramàtica arenyenca.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.naturalocal.net

 

Temps: 1 h i 27 min
Distància: 12,73 km
Dificultat: Mitjana
Activitat: BTT

En aquesta entretinguda ruta pels voltants de Sant Vicenç del Montalt, tindrem l´oportunitat de descobrir alguns dels seus rials, torrents i rieres. Pedalant per pistes corriols en zig-zag, algunes vegades en forta pujada i d´altres en divertida baixada, anirem a conèixer les restes d´algunes boniques masies, tindrem vistes al Cim del Montalt i al Parc Natural de Montnegre-Corredor ,descobrirem la seva vegetació i part de la fauna que l habita.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.naturalocal.net

 

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Arenys de Munt