Arenys de Munt

Activitats pedagògiques per a les escoles i instituts! Parcs, visites als museus, excursions, escoles de natura, activitats lúdiques, etc!

Talcomraja és un celler familiar d'agricultura ecològica, que treballa dues hectàrees de vinya i produeix unes 5.000 ampolles de vi anuals. Un celler petit que treballa la vinya amb amor, que produeix vins singulars.
 
Al celler Talcomrajas s’elaboren vins joves i de criança, blancs, negres rosats i escumosos seguint les pautes de la viticultura ecològica. Per potenciar la sostenibilitat, el celler creu en el treball manual i l’us d’adobs naturals, evitant tot us de pesticides i combustibles fòssils. 

Activitats:

Vinculats amb la Vinya: Passejada a peu pels boscos de Can Sala de Dalt, visita a les vinyes de Plana de Can Sala de Dalt i baixada fins al celler familiar, amb una explicació de com treballem i la manera de viure. Cata variada acompanyada de productes locals artesans. Grups limitats: 2-20 persones. Duració: 2h.

Tast de Marinada: Relaxant passejada a bord de la Marinada navegant pel port d'Arenys de Mar. Explicació d'històries de corsaris, llegendes de Synera i singularitats maresmenques. Degustació final de varis vins. Grups limitats de 5-18 persones. Duració: 1,30h
 

Altres propostes enoturístiques:

Consulteu les activitats enoturístiques al Maresme a l'apartat Enoturisme DO Alella

16 i 17 de novembre

Dia 16:
10h sortida guiada per un micòleg pels voltants d’Arenys de Munt per anar a buscar bolets i muntatge d’una exposició a la sala d’exposicions de la Riera.
Lloc: Sortida de l aplaça de l’Església
16:00 a 20.00 h atenció al públic a l’exposició

Dia 17:
10 h Exposició a la Sala d’Exposicions de la Riera i atenció al públic per part d’un expert micòleg i tallers científics de bolets per a totes les edats dirigits per un biòleg.
11 h NaturalMENT, taller de mandales amb llavors. A l’edifici El Mercat.

Relleno a Arenys de Munt

A les 20 h a l’Edifici El Mercat

A càrrec de la Sra. Elsa Gili

Degustació de pomes i pastís de “relleno”

Les vint-i-vuit passejades que s’han programat pel 2019 al Parc del Montnegre i el Corredor tenen per objecte ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural del parc i gaudir del seu entorn. Aquest cicle de sortides es duu a terme, bàsicament en cap de setmana (dissabtes o diumenges), als municipis de l’àmbit del parc: Arenys de Munt, Dosrius, Fogars de la Selva, Llinars del Vallès, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Celoni, Sant Iscle de Vallalta, Tordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra. 

 

Detall del programa

A les 08.00 h

Punt de trobada: plaça de l’església, Arenys de Munt

Els dies 2, 3, 9 i 10 d'agost es celebraran les actuacions les actuacions en el marc incomparable del Castell Jalpí acompanyades d'una gastronomia de primer nivell.
 

Fira de la cirera d'en Roca

Lloc: Riera i plaça de l'Església

31 de maig; 8 i 15 de juny
 
Tipus música: Diversa: rock, pop, folk
 
Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar, Sant Pol de Mar

8 i 15 de juny
 
Tipus música: Diversa: rock, pop, folk
 
Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar, Sant Pol de Mar

Pàgines

Comparteix
Subscribe to Arenys de Munt