XXII Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró

De dijous 14 març 2019 a diumenge 28 abril 2019

XXII Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró

Mataró

Mataró celebra enguany les 22es jornades gastronòmiques del Plat de Mataró, Pèsols amb sèpia i patates, amb la participació de 12 restaurants, dels quals 10 són de Mataró i  dos de fora de la ciutat, un de Llavaneres i un altre de Caldes d’Estrac. Aquestes jornades s’emmarquen en les jornades gastronòmiques dels Pèsols del Maresme.

Aquest any, l’inici de les Jornades del Plat de Mataró es celebra a l’Escola de Restauració i  Cambreria de Mataró, propietat del Gremi. Durant l’acte, el professor de cuina Enric Barrull i els seus alumnes elaboraran la recepta del Plat de Mataró, servint posteriorment un  tast als assistents.

Els restaurants participants són: Caminetto, Auto D’Ara, Iluro, L’Harmonia, La Girella, La Nova Rosaleda, Mundial, Nou Daxana, Nuus (Hotel Atenea), Panoràmic Laietània; tots ells de Mataró. I La Tasqueta, de Caldes de Caldes d’Estrac i Pins Mar, de Sant Andreu de Llavaneres.

Comparteix