Vi+.

De dissabte 30 setembre 2017 a dimecres 1 novembre 2017

Vi+.

Alella
Arenys de Munt
Argentona
Cabrera de Mar
Cabrils
El Masnou
Òrrius
Premià de Dalt
Premià de Mar
Sant Pol de Mar
Teià
Tiana
Vilassar de Dalt

Programació i venda de tiquets: www.enoturismedoalella.cat/vimes

L’Octubre és temps de Vi+, un cicle d’activitats per viure a fons l’experiència de la Ruta del Vi DO Alella.
 
La programació es desenvoluparà del 30 de setembre fins a l’1 de novembre de 2017, a través d’activitats puntuals i d’altres de llarga durada de descoberta de la Ruta del Vi DO Alella fent camí pels 23 municipis del territori que en formen part.
 
Més de setanta propostes centren una programa­ció eclèctica al voltant del món del vi, el paisatge, la gastronomia i els productes autòctons. Es tracta d’activitats puntuals i d’altres de llarga durada de descoberta de la Ruta del Vi DO Alella recorrent els 23 municipis del territori que en formen part: presen­tacions de vins i visites a cellers; tastos dirigits, menús i tallers gastronòmics; jornades de debat; propostes de música, teatre, literatura i poesia maridades amb vi; esdeveniments esportius; ru­tes patrimonials i sortides guiades a la natura; paquets d’hotel, wellness i vinoteràpia, entre altres.

Un mes d’activitats adreçades a tots els públics per fomentar la cultura vitivinícola i el coneixement del territori a través de la Ruta del Vi DO Alella

El programa ofereix activitats molt variades pel que fa al format, els escenaris i els continguts, doncs es vol respondre a l’interès de diferents segments de públic: 

- Tastos de vi i gastronomia. Els vins i la cuina del territori de la DO Alella a través de degustacions i sopars a cellers, espais especialitzats i llocs singulars.  

- Història i Patrimoni. Passat i present vitivinícola a través d’excursions i visites guiades. Des de l’antiga Baetulo, els Forns Romans de la Fornaca fins a Can Ferrerons passant pel Centre Enoturístic i Arqueològic Vallmora o Alella Vinícola.

- Tallers. Activitats amb fons didàctic per a tota la família: tallers de most per als menuts, de desgorjat d’ampolles de cava, sobre les aromes en el vi, com fer vermut casolà…

- Música, Poesia, Teatre i Literatura. Teatre entre vinyes, poesia i dansa, concerts i actuacions al voltant del món del vi.

- Activitats singulars. Des d’un Escape Wine fins a sortides a bord del Quetx Ciutat de Badalona (un vaixell de principis del segle XX) passant per tractaments de vinoteràpia, wellness i estades a hotels, fins a la Nit de la Pansa Blanca.

- Enoturisme. Caminades guiades, rutes a cavall o marxa nòrdica entre vinyes fent ruta pels cellers i el paisatge de la DO Alella.  

Comparteix