Tast Tiana 2021

De divendres 11 juny 2021 a diumenge 20 juny 2021

Tast Tiana 2021

Tiana

www.tiana.cat
Tel. 933 955 011

Aquest any degut a la situació sanitària “el Tast va de tapes”.

A l’espera de poder fer el Tast Tiana com el coneixem i com ens agrada, enguany “el Tast va de tapes”. Els dies 11, 12 i 13 de juny, coincidint amb els actes de Sant Antoni i el cap de setmana següent 18, 19 i 20 de juny, celebrarem la mostra gastronòmica i del vi d’una manera atípica però que esperem que gaudiu igualment.

Us proposem un viatge per la gastronomia i els vins i cerveses artesanes de proximitat a un preu per a totes les butxaques: 5€ el combinat de tapa i beguda. Per fer-ho d’una manera original, necessitareu un passaport que us permetrà descobrir les millors tapes i begudes dels restaurants, cellers i cervesers de la vila. A més, quan tingueu el passaport omplert us obsequiarem amb una ampolla de vi de la D.O. Alella o amb cervesa artesana.

L’Ajuntament no només vol donar el seu suport i un petit impuls a la restauració del municipi sinó que amb la seva aposta reiterada per la cultura ha programat uns concerts de petit format en cadascun dels restaurants que hi participen.

Reserveu la vostra taula amb antelació per gaudir d’una proposta diferent.

Bon viatge i bon profit!

 

Comparteix