Ruta Teatralitzada: Camins, un viatge pels sentits

dissabte 15 maig 2021

Ruta Teatralitzada: Camins, un viatge pels sentits

Dosrius

Escola de Natura del Corredor
Tel. 937 955 405
enc@pangea.org

Els espais naturals són el millor escenari per integrar natura, cultura i història mitjançant l’expressió artística i el llenguatge simbòlic del teatre. Les visites teatralitzades a espais naturals protegits donen vida al patrimoni natural, cultural i etnogràfic, i permeten descobrir els seus orígens i la seva evolució d’una manera amena i associada a un record agradable, elements que reforcen la vinculació afectiva amb l’espai i motiven una actitud de respecte i admiració. Aquestes rutes teatralitzades, dirigides a tots els públics, faciliten, especialment, l’accés i la participació de persones amb diversitat funcional de forma inclusiva.

La ruta «Camins, un viatge pels cinc sentits» és un itinerari guiat inclusiu, amb dos actors i un educador ambiental, que es fa a la plana del Corredor, un terreny fàcilment transitable. La participació és gratuïta i per a tots els públics. 

Lloc: Santuari del Corredor
Horari: de 12 h a 13 h
Preu: Gratuï, cal fer reserva prèvia.
Informació i reserves: tel. 937 855 461, de dilluns a divendres, de 8.30 h a 17.30 h; tel. 937 435 468, dissabtes i diumenge, de 10 h a 15 h. rutesteatre@diba.cat

Per més informació, cliqui en aquest enllaç

Comparteix