Rostejar, visita comentada i recorregut

De divendres 17 gener 2020 a diumenge 23 febrer 2020

Rostejar, visita comentada i recorregut

Alella
Nostos

Inscripcions a: pomersm@alella.cat
Can Manyé - Carrer de la Riera Fosca, 42, Alella
Amb la participació de l'Institut Alella i l'Escola Fabra
 

“Nostos, el camí de tornada”, és un projecte de l’artista Antoni Madueño amb la participació de l'Institut Alella i l'Escola Fabra que ens apropa al barri del Rost des d’una mirada polièdrica. L’espai pel qual els alumnes transiten diàriament durant anys per anar i tornar dels centres educatius serveix per tractar tant aquest entorn urbà com la vivència del camí a casa, universal en el temps i en les geografies. Nostos és un viatge als records d’infantesa que participa de diferents visions, la del jo i la de l’altre, la de l’avui i la de l’ahir. La proposta aplega imatges i veus, elements, angles oposats i sensacions sota el més fugitiu dels conceptes: el trànsit.
 
Antoni Madueño farà la visita comentada a l’exposició, activitat que arrodonirem amb un recorregut pel barri del Rost. També ens hi acompanyaran Mercè Pedemonte, arquitecta-urbanista, i Anna Rosat, aparelladora. Una bona oportunitat per descobrir els indrets que articulen “Nostos, el camí de tornada”. Acabarem fent una copa de vi a l’Oficina de Turisme.
 
La visita al Rost és una activitat d’inscripció prèvia i places limitades, us hi podeu apuntar responent a pomersm@alella.cat.
Si voleu venir únicament a la visita comentada de l’exposició, no cal inscripció.  

“Nostos, el camí de tornada” serà a Can Manyé fins al 23 de febrer: de dimecres a divendres de 17:30 a 20:30h, dissabtes i diumenges d’11 a 14h.

Comparteix