RockFest Maresme 2016

diumenge 24 abril 2016

RockFest Maresme 2016

Sant Vicenç de Montalt

Sant Vicenç de Montalt
www.svmontalt.cat
Tel. 93 791 05 11

El RockFest Maresme 2016 s'estrena a Sant Vicenç

La festa solidària tindrà lloc el 24 d'abril al parc de Can Boada i inclourà una concentració de motos custom i actuacions en directe.

L'associació motard per l'ajuda dels afectats per malalties minoritàries Rodes Solidàries organitza a Sant Vicenç de Montalt una nova trobada solidària. Pel proper 24 d’abril, l'entitat ha programat, amb la col·laboració de l'Ajuntament, la matinal benèfica RockFest Maresme 2016 que se celebrarà al parc de Can Boada.

La jornada arrencarà a 2/4 de 10 del matí i al programa d’activitats hi podem trobar una concentració i concurs de motos d’estil custom personalitzades, també es destinarà un espai a l'exposició de cotxes americans dels anys 50, 60 i 70, representatius de la cultura custom i del rock&roll i concerts en directe de les bandes Boner, Brush i Jodie Cash Fingers.

La festa es completarà amb un mercat d'artesania, roba i complements relacionats amb la cultura custom, motera i rock&roll, i també desfilades, body painting i show burlesque.

La recaptació de la jornada es destinarà a Rodes Solidaries, per a diferents projectes d'ajuda a afectats per malalties minoritàries o rares.

Hi haurà també una carpa informativa de l'associació per assessorar famílies de Sant Vicenç o altres poblacions que assisteixin a l'esdeveniment i apropar la seva activitat a la ciutadania.

Comparteix