Propostes culturals a Òrrius

De divendres 27 novembre 2020 a diumenge 29 novembre 2020

Propostes culturals a Òrrius

Òrrius

Programa d’activitats culturals a Òrrius.
Organitza: Ajuntament d’Òrrius.
www.orrius.cat

“Enguany i donades les circumstàncies, no està permès dur a terme la Festa Major d'Hivern en honor a Sant Andreu amb el format habitual. Tot i això, s'han programat alguns esdeveniments culturals de cara al cap de setmana i els llums de Nadal lluiran als carrers. (…) D'aquesta manera, tot i que la Festa Major de Sant Andreu, aquest hivern 2020 no podrà lluir com sempre, l'Ajuntament convida a tothom a gaudir de la cultura durant tot el cap de setmana (des de divendres 27 fins diumenge 29 de novembre) d'una manera segura”, expliquen des de l’Ajuntament d’Òrrius.

Programa d’actes:

- Divendres 27 a les 17.30h, a la Sala Teatre, les famílies amb menuts i aquells qui vulguin podran gaudir de l'espectacle "Simplicitats", a càrrec de "Xucrut Teatre".
- Dissabte 28 a les 12h, a la Plaça de l'església o a la Sala Teatre si el temps no permet fer-ho a l'aire lliure, els amants de la música podran acostar-se a escoltar el concert de "Maria Cascai".
- Diumenge 29 a les 18h, a la Sala Teatre, és l'hora de gaudir de la "Festa Major", una obra a càrrec de la Cia Teatre Sant Medir.
- Diumenge al matí, a les 10.45h, tindrà lloc a l'Església la Missa solemne en honor a Sant Andreu, per a aquelles persones que no vulguin faltar a la tradició.

Important! Caldrà fer reserva prèvia a tots els actes excepte per a la missa, per assegurar-ne la plaça, donat que l'aforament és limitat. - Reserves: www.orrius.cat/actualitat/agenda/

Més informació a: https://bit.ly/37dLA7U

Comparteix