Passejades guiades pel Parc de la Serralada Marina 2019

diumenge 6 octubre 2019

Passejades guiades pel Parc de la Serralada Marina 2019

Tiana

Més informació parcs.diba.cat/web/marina i www.alocnatura.org

Les activitats són gratuïtes i les places limitades.

Reserves: es faran a partir de 10 dies abans de l’activitat i segons l’ordre d’inscripció. A menys que quedin places lliures, es limitarà a un màxim de sis participants per inscripció i a tres activitats anuals per persona.

Informació i inscripcions: cal fer la inscripció prèvia a l’Oficina del Parc de la Serralada de Marina (feiners, de 10 h a 13 h), tel. 933 956 336, a excepció de les passejades dels dies 10 de febrer, 14 de juliol i 27 d’octubre (consulteu-ne la descripció).
Els punts de trobada es concretaran en fer la reserva. Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l’organització.

Requisits: cal dur calçat adequat, roba còmoda, aigua i, de manera optativa, prismàtics. No oblideu la càmera fotogràfica per poder participar en el VII Concurs de Fotografia Digital del Parc. Les vostres fotografies es podran lliurar fins al 31 de maig.

Més informació a: parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos.

Durada i dificultat: la majoria de sortides són de 4 hores, adaptades per a tots els públics, amb una dificultat fàcil/ mitjana, i en un cas, moderada.

Comparteix