I Copa Infantil de Bàsquet Sant Vicenç de Montalt

De divendres 24 gener 2020 a diumenge 26 gener 2020

I Copa Infantil de Bàsquet Sant Vicenç de Montalt

Sant Vicenç de Montalt
 Copa de bàsquet

Avinguda Toni Sors, s/n, 08394 Sant Vicenç de Montalt
comunicacio@svmontalt.cat
www.svmontalt.cat
 

Sant Vicenç de Montalt acull, del divendres 24 al diumenge 26 de gener, la primera edició de la Copa de bàsquet infantil masculí Sant Vicenç de Montalt. El gruix de la competició es disputarà al Pavelló Municipal Toni Sors, menys 4 partits que se celebraran al pavelló poliesportiu de Caldes d’Estrac, i farà que els millors equips de bàsquet base masculins de l'Estat de la categoria infantil es vegin les cares. Organitzada pel CB Maresme 3 Viles, l’esdeveniment compta amb el suport del consistori santvicentí, a través de la Regidoria d’Esports.

El torneig reuneix equips de gran nivell tant de Catalunya  com de la resta d’Espanya, amb clubs de Madrid, Euskadi, Andalusia, Aragó o València. Els 8 equips que hi participen són: FC Barcelona, Joventut de Badalona, Real Madrid, Coosur Real Betis, Valencia Basket, Unicaja de Málaga, Basquet Zaragoza i, l’amfitrió, CB Maresme 3 Viles.

Per qualsevol dubte, comentari i/o ampliació d'aquesta informació i de qualsevol altre fet noticiable sobre Sant Vicenç de Montalt que necessiteu, no dubteu en posar-vos en contacte amb l'Àrea de Comunicació i Premsa.

Tel.:  93 791 05 11 (Extensió 204)
Fax: 93 791 29 61
comunicacio@svmontalt.cat
www.svmontalt.cat
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenç de Montalt

 

Comparteix