FIRA FLOTANT DEL MASNOU

dimecres 1 maig 2013

FIRA FLOTANT DEL MASNOU

El Masnou

De l'1 al 5 de maig
Al Port del Masnou
De 10 a 20h

Port Masnou té el plaer d'organitzar la 5a Fira Flotant, una cita ja clàssica per als amants de la nàutica i un referent nacional en la nàutica d'ocasió.

De l'1 al 5 de maig, tindrà lloc l'exposició de vaixells nous i d'ocasió més gran, amb més de tres-centes embarcacions exposades, gràcies a la col·laboració de les nàutiques del port, que han unit el seu esforç, un any més, per oferir la gamma més completa d'embarcacions, des de primeres ofertes o eslores petites fins a luxoses propostes de vela i motor amb eslores de més de 25 m.

Les primeres marques internacionals hi seran presents: Azimut, Hallberg-Rassy, Atlantis, Jeanneau, Minorchino, Hanse, Bavaria, Sealine, Cobalt, Sessa, Oceà Yachts, Stamas, Quicksilver, Starfisher, Zodiac, Valiant, Prestige Yachts..., a més d'un infinit mercat d'ocasió en motors, veles, electrònica, complements, i els millors paquets promocionals en titulacions, assegurances, i serveis de manteniment i reparació.

Hi descobrireu també les noves firmes presents al Masnou: Azimut, Atlantis i Minorchino, de la mà de Marina Estrella, Dufour Yachts, Galeon i Monterey, distribuïdes per les nàutiques Servimar i Perico Campuzano, a més de la nova distribució de les embarcacions Astec per JJNautic, i de les últimes novetats de Pacific Craft, Lomac i Prestige Yachts. Una infinitat de models i magnífiques ofertes que faran que aquesta cita sigui de nou inoblidable i obligada per als amants de la mar.

Comparteix