Fira Festa 2018

dissabte 8 setembre 2018

Fira Festa 2018

Sant Vicenç de Montalt

Sant Vicenç de Montalt
www.svmontalt.cat/

Horari: de 17h a 20h
Veniu i gaudiu de les activitats organitzades per a la tarda-vespre, activitats aptes per a tots els públics: els més menuts podran divertir-se acompanyats pels adults en el Family jocs, els més atrevits podran descarregar l’energia saltant en els inflables: el girasalta, la multijungla o a l’Onada. S’han preparat dos tallers, un de maquillatge i l’altre per a aquells nens i nenes que vulguin posar imaginació i fer manualitats amb les xuxes. Més d’un es lleparà els dits! Acabarem la traca d’activitats infantils amb el Show I-DOLLS (apte per a tots els públics).
Pels amants dels cocktails s’ha preparat un taller per aprendre a preparar-los (+18 anys), aforament limitat per a les 45 persones més ràpides en recollir, per l’estand de l’Ajuntament, una de les identificacions que els permetrà participar en aquest taller. I per als gourmets, i amants de la cuina, podran fer un taller de canapès, ofert per l’associació gastronòmica Els Golafres.
Pels que vulgueu fer un remember, tornar a sentir-vos els reis de la pista i ballar les cançons dels anys 70, 80 fins arribar a l’actualitat, sí, sí les cançons que sonaven a les discoteques, no us perdeu el concert de “Los chicos de ayer” un trio que ens faran moure el cos a ritme de música pop nacional.
Sant Vicenç de Montalt
Per a més informació: http://www.svmontalt.cat/document.php?id=14544

Comparteix