Fira d’Atraccions i Fireta de Primavera

De divendres 11 juny 2021 a diumenge 20 juny 2021

Fira d’Atraccions i Fireta de Primavera

Mataró

La Fira d’Atraccions és una de les fires més esperades pels infants de la ciutat. És una de les més grans de Catalunya. Durant 10 dies el Parc Central no només acull les atraccions sinó també una zona de bars i restaurants, amb una oferta gastronòmica variada, i la Fireta de Primavera, on podràs comprar articles de regal i artesania. Una oferta gastronòmica, lúdica i d’oci per a tots els públics.

Una fira adaptada a les circumstàncies | NO CAL RESERVA PRÈVIA
La Fira ocuparà els mateixos espais: l’esplanada de Josep Reniu i Calvet i la plaça de la Música, al nou Parc Central. 

Una de les novetats, és la nova ubicació de la Fireta de Primavera que enguany es trasllada a la Ronda Mossèn Jacint Verdaguer, a la vorera colindant amb el Parc Central nou. En total el públic podrà gaudir de més de 90 atraccions i casetes i una vintena de parades d’artesania.

Els bars i restaurants s’instal·laran al seu espai habitual, a la plaça d’Honorat Vilamanyà i Serrat, a l’interior de l’antic Parc Central. Aquest espai, exclusiu en oferta de restauració, obrirà entre setmana fins les 24 h i els divendres i dissabtes fins la 1 de la matinada. Els caps de setmana obriran a partir de les 11 h.

Fins les 23 h
Divendres i dissabte fins les 24 h*

L’accés a la fira es tancarà a les 23 h, només hi podran romandre les persones que hi hagin accedit abans.

Zona de bars

Fins les 24 h
Divendres i dissabte  fins l’1 h

Per una fira segura és important seguir totes les mesures d’higiene i seguretat Covid-19 

Organitza: Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró i Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i provínc

Comparteix