Festival d'Estiu Alella 2017

De divendres 30 juny 2017 a dissabte 15 juliol 2017

Festival d'Estiu Alella 2017

Alella

Alella
Programació: www.festivalalella.cat 
​Compra d’entrades: www.festivalalella.cat - www.alella.cat
 

Dates: 30 de juny, 2, 7, 8, 14 i 15 de juliol

Lloc i adreça: Jardins de Cal Marquès (Av. Ferran Fabra) / Parc de Can Sors (C/ Mediterrània, 5) / Celler Bouquet d’Alella (C/ Sant Josep de Calassanç, 8) / Celler Alta Alella (Camí Baix de Tiana, s/n)

Tipus música: diversa: pop, gospel, jazz, funky, soul

A partir del 10 de maig es poden adquirir les entrades directament a l’Oficina de Turisme o bé a través d’Internet des del web del Festival www.festivalalella.cat i també des de www.codetickets.com. Les entrades es poden descarregar des del mòbil sense necessitat d’imprimir-les.

Blaumut, cap de cartell

Blaumut, un dels grups musicals més consolidat del panorama actual del pop català, presentarà el 8 de juliol als Jardins de Cal Marquès, el seu tercer disc Equilibri, un pas més en la carrera del grup que ha aconseguit donar vida a un univers propi marcat per unes lletres emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop- folk i impregnada de tocs clàssics, que no defuig l’èpica ni la contundència. 

El Festival arrencarà el 30 de juny amb un concert gratuït al parc de Can Sors del grup Funkystep & The Sey Sisters, una formació especialitzada en diferents gèneres de la música negra. El 7 de juliol, el Festival trasllada el seu escenari als Jardins de Cal Marquès amb The Gospel Viu Choir —una formació de 60 veus acompanyats de 5 músics d’excel·lent trajectòria internacional— i l’espectacle Reload, un gospel innovador i vital que busca la implicació del públic.

Alta Alella i Bouquet d’Alella

Seguint el camí iniciat fa quatre anys d’obertura a espais privats, el programa incorpora altres esdeveniments als cellers Alta Alella i Bouquet d’Alella. Cadascun d’ells oferirà un concert, amanit amb vi i gastronomia, i també espectacles per a tota la família. El divendres 14 de juliol, Marion Harper torna a Alta Alella i estrena escenari al Celler de les Aus: un glop d’aire fresc, per ballar i comprovar in-situ perquè és una de les artistes revelació. 

El 15 de juliol el celler Bouquet d’Alella oferirà un programa doble amb les actuacions de Meritxell Neddermann & Ferran Savall i Rusó Sala. 

Els dos cellers també han programat activitats enogastronòmiques i familiars. A Alta Alella les propostes són la teatralització del conte El raïm inquiet i el xef sobre rodes Marc Badia amb la seva foodtruck Marc & CO. A Bouquet d'Alella han programat un taller de música familiar, un concert per a nadons i les propostes gastronòmiques del restaurant El Nou Antigó a Bouquet d’Alella.

El fulletó amb tota la programació es repartirà la propera setmana a totes les llars del municipi. També es pot consultar la programació i comprar les entrades al web www.festivalalella.cat

EL PROGRAMA DEL FESTIVAL D'ESTIU ALELLA 2017

Divendres 30 de juny
22h Parc de Can Sors.  Funkystep & The Sey Sisters. Gratuït

Diumenge 2 de juliol
11h Alta Alella. Teatralització del conte “El raïm inquiet”. 10 euros

Divendres 7 de juliol
22h Jardins de Cal Marquès. The Gospel Viu Choir. 15 euros

Dissabte 8 de juliol
22h Jardins del Cal Marqués. Blaumut. 15 euros

Divendres 14 de juliol
22h Celler de les Aus (Alta Alella). Marion Harper. 15 euros

Dissabte 15 de juliol
11h Bouquet d’Alella. Taller de música en família. 8 euros
18h Bouquet d’Alella. Concert per a nadons “Aire”. 8 euros
22h Bouquet d’Alella. Ferran Savall & Meritxell Neddermann + Rusó Sala. 15 euros
 

Comparteix