Festimatge, Festival de la imatge de Calella

De dissabte 10 abril 2021 a diumenge 2 maig 2021

Festimatge, Festival de la imatge de Calella

Calella

El Festimatge organitzat per Foto-Film Calella, l'únic festival del món que reuneix cinema i fotografia en un mateix certamen, celebra la seva 16a edició del 10 d'abril al 2 de maig, i convertirà Calella una vegada més en la capital de la imatge amb un total de 21 exposicions d’accés lliure a on es podran veure més de 1.000 fotografies d'un gran nombre d’artistes, i es projectaran de manera gratuïta 70 curtmetratges seleccionats del 27è Trofeu Torretes de Curtmetratge, entre els que es podran veure els guanyadors de l’edició d’enguany.

Sota el lema “En tenim ganes!”, el FESTIMATGE, Festival de la Imatge de Calella organitzat per l'associació històrica Foto-Film Calella, arriba a la seva 16a edició, després d’una quinzena edició que es va haver d'anul·lar per culpa de la COVID-19. El Festival de la Imatge de Calella, l'únic festival de tot el món que reuneix cinema i fotografia en un mateix festival, reuneix tres certàmens que originàriament se celebraven per separat: La Trobada Internacional de 9,5 mm, única a Espanya, que aquest any celebra la seva 48a edició; el Trofeu Torretes de Fotografia, que es fa des de fa 45 anys i que és reconegut per la Federació Internacional de Fotografia i el Trofeu Torretes de Curtmetratges, que porta 27 edicions.

Al llarg del festival es realitzaràn 21 exposicions amb més de 1.000 fotografies, 70 curtmetratges i una trobada internacional de cinema 9,5mm. Per tal de veure tots els dies i dates de les exposicions, reproducció de curtmetratges i la trobada inetrnacional consulteu el programa adjunt en aquesta pàgina. 

A tots els espais, sales d’exposicions i Sala Mozart es prendran mesures de protecció i es seguiran els protocols sanitaris de la COVID-19, com són l’ús de la mascareta, la ventilació regular dels espais, facilitar gel hidroalcohòlic, portar un registre d’assistència i  respectar la distància de seguretat.
 

Comparteix