Dia Internacional dels Museus - Museu de Mataró

De dijous 18 maig 2017 a diumenge 21 maig 2017

Dia Internacional dels Museus - Museu de Mataró

Mataró

cal inscripció prèvia al correu educacultura@ajmataro.cat o al telèfon 93 741 29 30 (de dl a dv de 9 a 14 h) i al tel. 93 758 24 01 (de dt a ds de 17 a 20 h).
Possibilitat d’accés el mateix dia per ordre d’arribada en cas de disponibilitat
Més informació: www.culturamataro.cat

programa d'activitats que farem al Museu de Mataró amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus i de la Nit dels Museus, que tindrà lloc entre els dies 18 i 21 de maig. Com veureu, Can Marfà Gènere de Punt-Museu de Mataró acollirà un seguit d’activitats molt variades, adreçades a tot tipus de públic:  

Dijous, 18 de maig, Mataró Ràdio emetrà des de Can Marfà, el programa “Viu la vida”, de 9-12h, i  a la tarda de 16h a 19h, el programa magazin de la tarda de la Xarxa de Ràdio locals de Catalunya, amb una programació en la què tindrà especial protagonisme la celebració del Dia Internacional dels Museus a la ciutat de Mataró. Tothom que vulgui assistir als programes en directe, podrà fer-ho prèvia inscripció, fins completar l’aforament (80 persones).

Dissabte 20, es faran dues vistes teatralitzades a l’exposició permanent, a les 20h i a les 21h. La trama de ”Memòria d’una fàbrica” ens traslladarà  a una fàbrica de gènere de punt a mitjans del passat segle XX, que ens ajudarà a conèixer alguns aspectes de la vida social i laboral que formen part del record de molts treballadors/res del tèxtil.

Diumenge 21,  a les 12h , hem preparat una visita-taller adreçada a famílies amb infants des del 5 anys a 12 anys, que té com a objectiu desxifrar la informació amagada a les etiquetes tèxtils que trobem a la roba que vestim: aprendrem a reconèixer les fibres amb les que estan fets els nostres vestits, les seves característiques i qualitats bàsiques, i desvetllarem  la informació que amaga una etiqueta tèxtil: que ens serà d’utilitat per escollir i identificar el tipus de roba més adequada en cada moment, conservar-la durant més temps i fer un consum responsable.

Totes les activitats són gratuïtes i d'aforament limitat

Comparteix