Carnestoltes a Cabrera de Mar

De dissabte 22 febrer 2020 a dimecres 26 febrer 2020

Carnestoltes a Cabrera de Mar

Cabrera de Mar
Carnestoltes a Cabrera de Mar

DISSABTE 22 DE FEBRER

BALL INFANTIL
17:30 h. Envelat Municipal. Animació infantil amb danses i coreografies infantils per ballar amb la nostra disfressa.

RUA DE CARNESTOLTES
19:30 h. Des de la plaça de l’Ajuntament i pels carrers del poble. Per donar la benvinguda al Carnestoltes i la seva festa, començarem fent gresca amb una rua pels carrers del poble acompanyats de la xaranga Pujats de tó i els tabalers de l’escola Sant Feliu.  A les 18.45h i fins les 19.30h es faran les inscripcions al concurs de disfresses, davant de l’Ajuntament. La participació a la rua atorgarà punts extres de cara a la valoració del jurat.

CONCURS DE DISFRESSES
21:15 h. Envelat Municipal. L’Envelat s’omplirà de festa amb les comparses i disfresses de tots els participants. Si no heu participat a la rua, us podeu apuntar fins les 21h al mateix envelat. El Rei Carnestoltes animarà el concurs acompanyat dels dj’s Local Co. Trobareu les bases del concurs a www.cabrerademar.cat

DILLUNS 24 DE FEBRER

ESPECTACLE LA VIDA ÉS UN CIRC. GAUDEIX L’ESPECTACLE!
17:30h al Casal El Castellet. Activitat organitzada pel taller de dinamització.

DIMARTS 25 DE FEBRER

BALL DE MOMEROTES
20:30 h. Envelat Municipal. Cabrera de Mar recupera el tradicional Ball de Momerotes, aquest any la cin - quena edició. Us heu de disfressar amb molta imaginació perquè no us reconeguin i poder riure-us els uns dels altres. Vine i intenta endevinar qui és qui. Els nostres dj’s Local Co ens acompanyaran posant la música més animada.

ENTERRAMENT DE LA SARDINA
A continuació: Acomiadem al Rei Carnestoltes enterrant una sardina. Els assistents també poden portar una.

PENJADA DE LA VELLA QUARESMA
A continuació: Ja hem entrat en Quaresma i per fer el compte enrere fins arribar a la Pasqua, li tallarem cada diumenge una cama a la Vella Quaresma.

MISSA D’IMPOSICIÓ DE CENDRA
20:00 h. Església Parroquial. Els Carnestoltes ha finalitzat i comença la Quaresma amb el dimecres de Cendra.

MARXA FÚNEBRE 22:00 h.
Des de l’Envelat Municipal. Després de la mort del Rei Carnestoltes, es portarà el llit crematori cap a Can Martinet. A l’endemà es podrà fer la vetlla.

DIMECRES 26 DE FEBRER

LECTURA DEL TESTAMENT
19:00 h. Terrassa Can Martinet. Vine a escoltar les últimes voluntats del testament del Rei Carnestoltes. Que ens haurà deixat?

Comparteix