Campament Reial-Tordera

dimarts 5 gener 2021

Campament Reial-Tordera

Tordera

Tel: 937 643 717
www.tordera.cat

Ses Majestats els Reis d'Orient instal·laran un campament reial perquè tots els nens i nenes els puguin anar a veure.

La Regidoria de Festes, d'acord amb la Comissió de Festes, treballa per enllestir l'arribada dels Reis d'Orient a Tordera, que enguany serà especial però no menys carregada d'il·lusió i de màgia per als més petits de la casa. 

D'una banda, a partir d'aquest cap de setmana i fins el dia 5 de gener es podrà trobar en diferents indrets de Tordera les bústies que els Missatges Reials ens han fet arribar perquè totes les nenes i els nens puguin enviar les seves cartes als Reis.  Aquestes bústies es podran trobar al carrer Sant Ramon, al Camí Ral, al carrer Joan Maragall, al carrer Romero de Torres de Sant Andreu , al carrer Emili Vendrell de Sant Pere i a la plaça de l'Església. 

De cara a la nit més màgica de l'any,  d'acord amb la normativa de prevenció de contagi per la COVID19, els Reis ens han informat que instal·laran el seu campament reial al parc de la Mullera perquè tots els nens i nenes els puguin veure durant la tarda del 5 de gener.
Atès que no estan permeses les cavalcades ni les cercaviles, Ses Majestats comptaran amb la col·laboració del Club Twiriling Vila de Tordera, la Comissió de Pubillatge i l'ACR Pere Cot, que amenitzaran la visita de les famílies al campament reial i també preparen activitats prèvies online a l'arribada dels Reis.

Per a una bona organització de la visita, l'accés al campament serà per l'Avinguda Fibracolor i la sortida per Camí Ral, des de les 17:30h fins a les 20:30h. Durant el recorregut els nens i nenes que no hagin tingut temps d'enviar les seves cartes als Reis, podran fer-ho a través dels sistemes que els oferiran els Patges Reials perquè arribin a temps. Per altra banda, el missatge dels Reis i el lliurament de la clau màgica que obre totes les portes de Tordera es podrà seguir per les xarxes socials de l'Ajuntament, una vegada tancat el campament.

Atès que es tracta d'un recorregut a l'aire lliure i l'espai permet mantenir les distàncies de seguretat, no serà necessari demanar cita prèvia. No obstant, els Reis de l'Orient i l'Ajuntament recomanem evitar aglomeracions en hora punta, especialment de cara al vespre, i que la visita es faci amb el grup bombolla de Nadal. També recorden que és obligatori l'ús de la mascareta. 

Prèviament a l'arribada dels Reis d'Orient a Tordera, la Comissió de pubillatge prepara diverses iniciatives online per fer més lluïda la nit màgica. D'una banda, el dilluns 28 es farà un taller de confecció de fanalets, mentre que dilluns, dia 4, presentaran un tutorial per dissenyar una carta ben orginal per als Reis Mags. Aquestes i altres iniciatives de Nadal les podreu seguir a través de les xarxes @pubilltagetorderenc.

Comparteix