Calella Film Festival

De divendres 22 juny 2018 a diumenge 1 juliol 2018

Calella Film Festival

Calella

Del 22 de juny a l'1 de juliol
http://calellafilmfestival.com/

En aquesta tercera edició del Calella Film Festival 2018, tenim moltes novetats per presentar-vos. La nostra principal secció competitiva Low Budget Films mostra un creixement que segueix any rere any superant les nostres expectatives. En aquesta edició han participat prop de 140 pel·lícules de 30 països. Entre les seleccionades hi ha pel·lícules provinents de Corea del Sud, Xile, Mèxic, França, etc. D’aquestes,  el comissionat del festival n’ha seleccionat vuit com a finalistes. Estem segurs que us agradaran molt. Respecte al Creative Rosebud Awards, s’han seleccionat vuit pel·lícules més, de paisos com Malàisia, Hungria, els EUA i Alemanya. El nivell creatiu d’aquestes pel·lícules és espectacular i de ben segur que no deixaran indiferent l’espectador, ja que el criteri de selecció d’aquest concurs es basa en l’originalitat de les pel·lícules a concurs. Algunes d’elles han estat seleccionades a festivals com la Berlinale, Sundance, Cannes o Sitges. Aneu a veure-les i no us en penedireu.

Aquest any creixem també quant a pel·lícules projectades Fora de concurs, una selecció de set pel·lícules que, per un motiu o altre, no han entrat en els concursos oficials, però que el comissionat ha decidit projectar perquè pensem que són pel·lícules molt interessants.

De totes les pel·lícules n’hi ha unes quantes que són interpretades, dirigides i/o escrites per dones. Aquest any, en el Women’s edition, volem fer el nostre petit homenatge a les pel·lícules fetes per dones. Són pel·lícules amb un gran talent i amb un missatge molt interessant sobre el paper de la dona al món actual. Algunes d’elles han estat nominades a l’Oscar com a millors actrius com Saoirse Ronan a Lady Bird, Margot Robbie aI, Tonya o Meryl Streep a The Post; d’altres han estat dirigides per dones com Bitch, Marlina the Murderer in Four Acts o Most Beautiful Island; d’altres tenen grans interpretacions femenines com Tiger Girl o Nick. No us les perdeu! Al Beach Festival tenim una selecció de vuit pel·lícules dirigides al públic familiar. Aquesta és sempre la secció del festival que més públic reuneix.

I, a més, tenim també alguna sorpresa com IT, amb túnel del terror inclòs per als més agosarats, a la Sala Mozart. 

Podreu gaudir novament de la reedició de la Masterclass de direcció d’actors de Juli Fàbregas, que tant d’èxit va tenir l’any passat, d’una xerrada sobre el món del càsting, i d’un Concurs Límit 48 hores que aquest any té doble secció de participació amb més de 60 inscrits abans de començar el festival.

Consulteu la programació de la 3a edició al document adjunt.

Comparteix