12a Fira Mercat Modernista

De divendres 13 setembre 2019 a diumenge 15 setembre 2019

12a Fira Mercat Modernista

Canet de Mar

Tel. 93 795 46 15
http://canetdemar.cat/museu

13, 14 i 15 de setembre al centre històric de Canet de Mar
Com cada any el centre històric s’impregnarà d'elements, d’ambient, de figuració i de recreació del segle passat i durant tot un cap de setmana podreu gaudir d’actuacions, d’activitats culturals, artístiques, lúdiques, infantils i gastronòmiques, d’espectacles, rutes, exposicions, conferències... i noves propostes que contribueixin a reforçar la singularitat d'aquest esdeveniment.
Aquesta és la 12a edició de la Fira Mercat Modernista i el voltant de la temàtica central de la Fira d’enguany és el “El cinema i el modernisme”.
Canet de Mar

II CONCURS DE CARTELLS DE LA FIRA MODERNISTA
 
Amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana i la creació artística en un esdeveniment tan destacat com és la Fira Mercat Modernista del nostre municipi, aquest any volem donar continuïtat al Concurs de Cartells que vàrem posar en marxa durant l’11a edició de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar. Aquest any se seleccionarà el cartell que anunciarà la 13a edició, la de l’any 2020. La participació és oberta a totes les persones que vulguin presentar les seves obres a partir dels 16 anys. Consulta les bases adjuntes en aquesta pàgina.
 

Comparteix