Grup on Board

Grup on Board

Santa Susanna

Grup On Board Adventures, SL

C/ Escorpí,1

08398 Santa Susanna

Barcelona

 

Telèfon:

Santi 637.446.506

Cristina 607.929.238

GRUP ON   BOARD té un objectiu principal que es basa en l'experiència obtinguda any rere any. Es tracta d'un treball diari en diferents àmbits i serveis.
Aquest fet, ens ha convertit en una empresa professional en tots els àmbits.
L'adaptació a la demanda actual a les necessitats socials ens fa plantejar-nos constantment la millorança dels equipaments, renovació del material així com l'especialització dels nostres treballadors.
Es tracta, com poden veure, d'una empresa dedicada al món de l'oci i diversió amb un ampli ventall de possibilitats, com per exemple: festa d'aniversari per a totes les edats, festa de l'escuma, inflables, mini quads, activitats de risc i aventura, aigua i muntanya, turisme actiu, tallers de tot tipus, gincamas, jocs de tots els llocs del món, etc...
Així mateix, disposem d'altres activitats programades en funció de la demanda del client. És del nostre grat orientar al client amb les nostres pròpies propostes i, aquest fet, li permet al client gaudir d'un dia inoblidable i totalemente diferent tant a grans com a petits.

Gruponboard Adventures: Creat amb la finalitat de fer gaudir del mar i la muntanya a través de les nostres múltiples activitats dirigides tant a nens, adults, empreses o grups.

Gruponboard Kids: Està dirigit als nens de la casa, aquí podran trobar activitats com: inflables, jocs nostàlgics, jocs electrònics, festes de l'escuma, gimcanes, circuit de miniquads, segway i tot el necessari per realitzar festes d'aniversaris.

(També podràs trobar: un servei de lloguer i desplaçament de material.)
 
"El teu poses el lloc i nosaltres el material"

0
Comparteix